Îmbrăcat într-un tricou cu Nine Inch Nails, premierul Florin Cîțu a luat pulsul EC_Special

De la Alba Iulia, acolo unde susținătorul său, Ion Dumitrel, a câștigat alegerile pentru președinția filialei locale a PNL în fața eternului Mircea Hava, premierul Florin Cîțu a venit direct la Bonțida, acolo unde ieri a debutat EC_Special, varianta de pandemie a marelului Electric Castle.

Însoțit de primarul Emil Boc, probabil cel mai puternic și influent susțintăor al său la șefia Partidului Național Liberal, dar și de soția edilului, Oana Boc, Florin Cîțu s-a echipat regulamentar pentru EC și a ales un tricou cu Nine Inch Nails, asortat cu o geacă cu glugă și o pereche de blugi, plus bocanci. De altel, premierul este un fan declarat al trupei lui Trent Razor.

În schimb, Boc a ales o ținută mai „lejeră”, cu un tricou polo și o pălărie de plajă, așa cum se poate vedea și în imaginile video furnizate de echipa de presă a festivalului, dar și în fotografia urcată de edil pe Instagram.

EC_Special a debutat ieri, la castelul Banffy din Bonțida, și a adus, în prima seară, aproape 10.000 de oameni care au dansat până la răsăritul soarelui. Azi, distracția se reia la primul mare festival din România după doi ani de pauză pandemică.

Ne vedem la castel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*