Am avut dreptate: Concertul Dream Theater se mută pe Cluj Arena!

Aşa cum prietenii sutea.ro au anunţat încă de ieri, citând zvonuri de prin staţiile Uber, concertul Dream Theater se mută pe Cluj Arena, au confirmat organizatorii într-un comunicat oficial, pe care-l puteţi citi mai jos, deoarece mai sus sunt câteva rânduri scrise de mine.

Pentru confortul spectactorilor și mulțumită sprijinului autorităților locale, concertul Dream Theater de la Cluj-Napoca va avea loc pe 19 mai în incinta Cluj Arena. Organizatorii mulțumesc, pe această cale, Consiliului Județean Cluj, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, precum și conducerilor Sălii Polivalente și Cluj Arena.
Profită de pachetele aniversare de bilete early bird, concepute cu dedicație pentru fanii Dream Theater.

PLATINUM DREAM TICKETS – disponibile acum într-un număr limitat.

acces cu 30 de minute mai devreme în spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în fața scenei
un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.
10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorți
Vă reamintim ca posesorii de Platinum Dream Ticket trebuie să completeze formularul disponibil la adresa http://phoenixentertainment.ro/platinum-ticket-validation/, iar numele lor vor fi automat inscripționate în Platinum Dream Theater Fan Hall of Fame, care va sta la baza extragerii celor 10 Platinum Meet & Greet VIP Upgrade.

Mai multe detalii aici sunt disponibile prin accesarea link-ului antemenționt.
Extragerea va avea loc live, la 7 zile dupa epuizarea stocului “Platinum Dream Tickets”.

GOLDEN DREAM TICKETS – următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets.
– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.

10 pachete VIP prin tragere la sorți
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până la data de 18 mai și la 250 de lei în ziua concertului.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro„, se arată în comunicatul publicat de Maximum Rock Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*