Doza de șoc de la Blaj aLive: O singură zi și șapte concerte tari pe Câmpia Libertății

Amy MacDonald, Alternosfera, Coma sau Șuie Paparude sunt câteva dintre cele mai importante nume care vor concerta, în acest an, pe scena de la Blaj aLive, ediție ce va dura o singură zi, cea de duminică, 4 iunie. De vină sunt lucrările de reabilitare a Câmpiei Libertății, locul în care Andrei Șaguna sau Timotei Cipariu aduceau 40.000 de oameni pe zi, înainte să fie cool.

Revenind la adunarea din acest an de la Blaj, organizatorii au anunțat că, pentru a nu depinde în niciun fel de vremea de afară, scena principală va fi acoperită cu un cort cu 6 cupole, având peste 14 metri înălțime și 5 metri deschiderea laterală, folosit, în premieră, la un festival din România. Suprafața de acoperire a cortului “Kayam” asigură confort pentru cel puțin 10.000 de oameni. “Cortul este negru pe interior, complet opac, astfel încât jocurile de lumini ale concertelor de pe Freedom Stage să rămână spectaculoase chiar și pe durata zilei. În plus, polii de susținere sunt construiți astfel încât să nu blocheze vizibilitatea la scenă, indiferent de unghiul din care s-ar uita participantul”, au anunțat organizatorii.

 

Pe lângă clasicele zone de relaxare și food-court nu se va număra, însă, și o arie de campare, așa că cei care vor să rămână peste noapte vor fi nevoiți să-și încerce norocul la pensiunile din zona Blajului sau pe bancheta din spate a propriei mașini.

Blaj aLive se deschide la ora 12:00. Primul concert, cel al trupei ucrainene, Sinoptik, va începe trei ore mai târziu, în timp ce “închiderea” e asigurată de Șuie Paparude, cu un show puțin după miezul nopții. Programul complet îl găsiți mai jos.

Biletele costă 60 de lei și sunt disponibile în rețelele Eventim, MyTicket, iaBilet, Kompostor sau direct pe www.blajalive.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*