Templates by BIGtheme NET

Dor de Transilvania: Ce mesaj au cei de la Lacuna Coil pentru fani, înainte de Artmania Festival 2017

Una dintre cele mai bune trupe de rock și metal care au venit din Italia ultimilor două-trei decenii, Lacuna Coil, revine în România cu un show extrem de așteptat, pe scena festivalului Artmania din Sibiu. Până să ajungă să concerteze în Piața Mare, Cristina Scabbia și compania le-au transmis fanilor români un mesaj din care nu lipsește, bineînțeles, mitologia vampirilor din Transilvania.

“Care-i primul lucru la care vă gândiți când vine vorba de Transilvania? Nouă ne vine în gând excelentul Festival ARTmania de la Sibiu! Am fost acolo în urmă cu câțiva ani, am avut un concert extraordinar, după care am mai petrecut vreo două zile pierduți printre niște munți de o frumusețe sălbatică, într-un ținut presărat cu castele vechi, vârcolaci, un tărâm plin de magie. Abia așteptăm să ne întoarcem în vara aceasta, cu un show mult mai mare, alături de un lineup excelent. Va fi grandios! Și zgomotos”, au transmis italienii, conform unui comunicat al organizatorilor.

Lacuna Coil va începe pe 1 iulie cea de-a doua parte a turneului european de promovare a noului album, Delirium, un material al cărui concept se învârte în jurul unui sanatoriu metaforic, acolo unde sunt chinuite, în permanență, sufletele fiecăruia dintre noi. Cum scăpăm din el rămâne să aflăm pe 28 iulie, de la ora 21:00.

Detalii despre program și vânzarea biletelor, găsiți aici.

Sutea.ro a scris aici, în exclusivitate, despre concertul celor de la Lacuna Coil, în cadrul Artmania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*