Și, totuși, Electric! Festivalul se reinventează pentru 2021 cu evenimente în Cluj și Bonțida

Electric Castle s-a amânat pentru un an, în forma care l-a consacrat, însă asta nu înseamnă că dispare de tot până în 2022. Organizatorii au anunțat, azi, că, luna viitoare, mai exact între 6 și 15 august, pregătesc 10 zile pline de concerte, evenimente alternative, New Media și alte surprize în locații inedite și mai puțin umblate din Cluj și, bineînțeles, Bonțida. Mai multe, în comunicatul de mai jos:

10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida– EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live și își doresc să se reconecteze.

Castelul Banffy din Bonțida va fi, în mod natural, locul de start al acestui eveniment – experiment programat între 6 și 15 august. Spațiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle și cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend. EC_Special va marca și revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit.

Concerte live cu artiști români și străini, performance, show-uri New Media sau AV sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunțate în perioada următoare. Organizatorii și-au propus să redea atmosfera obișnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului, care să permită publicului o conexiune în deplină siguranță. Începând cu 10 iunie, publicul va putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro

Toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*