Cu soarele și castelul în „plăsuță”: Gorillaz, concert memorabil în seara trei de EC

I ain’t happy, I’m feeling glad
I got sunshine in a bag
I’m useless but not for long
The future is coming on

Gorillaz, o trupă greu de încadrat într-un stil anume, condusă de vocea cameleonică a lui Damon Albarn, a livrat, sâmbătă seara, unul dintre cele mai bune momente din istoria Electric Castle. Și pentru a pune capac unei prestații de peste două ore, cu o producție transportată de 10 tiruri la Bonțida, Gorillaz a început Clint Eastwood, piesa citată la începutul textului, cu un moment lăutăresc. Piesa care a făcut furori la începutul anilor 2000 a fost pusă în scenă în ritmuri de acordeon și țambal, alături de lăutarii Șaraimanic! În rest, emoție, dans, funk, hip hop, rock, toate îmbrăcate de Gorillaz într-un show memorabil.

În plus, șoc și groază, după debandada de vineri seara, sâmbătă, zi în care au asistat 65.000 de oameni versus 68.000 cu o seară înainte (conform organizatorilor) transportul a funcționat perfect din și spre Bonțida, în jurul orei 2.30 timpii de așteptare la bus-uri fiind de maximum 5 minute. Mai multe despre subiect dezvoltăm zilele următoare.

Până atunci, deseară e ultima seară de Electric Castle, așa că la Bonțida vă așteaptă Alternsofera, Mogwai, A Place to Bury Strangers și multe alte motive de bucurie.

Plus FCSB – „U” Cluj, direct în buzunar, pe telefon, precum soarele din Clint Eastwood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*