Despre oameni şi câini, la ştafeta neoficială AROBS

Unii căţei au început pregătirile cu câteva săptămâni în urmă, semn că iau competiţia în serios sau, pur şi simplu, au făcut rost de un action-cam pe sub mână.

Ştafeta neoficială AROBS, din cadrul Maratonului Internaţional Cluj, aduce împreună oamenii şi animalele. Ştiu, vă veţi gândi că se întâmpla asta şi pe vremuri, la festivalul berii, doar că acum toată lumea se va purta civilizat şi nici nu va concerta Direcţia 5.

De obicei, după primul meu kilometru de alergare mi se instaurează ceaţa în privire, iar după ce trece al doilea, văd doar luminiţa de la capătul podului de pe strada Oaşului. Chiar lângă acea luminiţă e o benzinărie de unde-mi cumpăr apă pentru a putea să rezist încă vreo doi-trei kilometri. Dar ce vede căţelul când aleargă? Uite, asta e o întrebare veche de când s-au inventat action cam-urile. Cei de la AROBS vor neaparat să aflaţi răspunsul la întrebare şi, pentru asta, pun la bătaie un action cam de la Smailo. Totul se va întâmpla duminică, începând cu ora 11:00, pe promenada de lângă Cluj Arena, acolo unde se va desfăşura cea mai „blană” probă din istoria Maratonului Internaţional.

Lucrurile stau cam aşa: ştafeta neoficială AROBS îi provoacă pe clujeni să-şi ia prietenul căţel, plus încă un coechipier-om, şi să alerge împreună  pe un traseu nu foarte lung. Partea foarte interesantă e că animalul (a se citi căţelul) va avea montată pe ham o cameră video, tocmai pentru a înregistra fiecare pas pe care-l face, iar la final cele mai faine imagini vor fi premiate cu un action-cam Smailo, dar şi cu un ham special pentru căţeii nărăvaşi.

Dacă n-aţi înţeles absolut nimic din ce am scris sau dacă mai vreţi detalii suplimentare despre modul de înscriere, puteţi accesa linkul acesta. Iar dacă aţi înţeles, să le explicaţi şi căţeilor voştri, poate pun mâna pe telefon şi se înscriu la concurs. Ham-ham!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*