Surse: Italienii de la Lacuna Coil, cap de afiş la Artmania 2017

foto: Ghost Cult Magazine

UPDATE: Informaţia a fost confirmată de pagina de Facebook a trupei, care a anunţat datele şi concertele turneului european din această vară, printre care se numără şi  Sibiul, pe 28 iulie.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul ştirii mutării concertului Dream Theater pe Cluj Arena, sursele sutea.ro, ascunse în staţiile Uber, mai fac un anunţ de zile mari şi susţin că trupa italiană de gothic/alternativ metal va concerta la vară, în centrul Sibiului. Concertul va avea loc pe 28 iulie, în prima zi de festival.

Lacuna Coil va fi unul dintre capetele de afiş ale Artmania Festival 2017 şi va reveni în România la şase ani de la precedentul „performance” desfăşurat tot la Sibiu. Cu 23 de ani de activitate în spate şi opt albume, italienii se află în plin turneu de promovare al ultimului material de studio, „Delirium”, de pe care vă invităm să ascultaţi „şlagărul” de mai jos.

Lansat în 2006, Artmania rămâne unul dintre cele mai vechi festivaluri din România, pe scena din Sibiu concertând, de-a lungul anilor, nume precum Nightwish, Serj Tankian, Within Temptation, Apocalyptica sau Katatonia. Interesant e că, în urma unei hotărâri a Consiliului Local Sibiu, orice eveniment care solicită finanţare publică nu poate ca, în acelaşi timp, să vândă şi bilete de intrare, astfel că festivalul Artmania a devenit, în ultimii doi ani, gratuit. În ceea ce priveşte ediţia din 2017, organizatorii nu au făcut, încă, nici un anunţ.

5 comments

  1. si ala e festival cu formatii de alea obscure? ma mir ca se mai tine

    • poţi merge liniştit la festivalul berii, înfuleci nişte mici, bagi o direcţia 5, taci din gură. Ultima, o activitate sănătoasă pentru cei din jurul tău, probabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*