Termeni şi condiţii

Termeni si condiţii de utilizare a platformei media www.sutea.ro

 

Site-ul www.sutea.ro este proprietatea unei persoane juridice. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.sutea.ro, numit generic in continuare platforma media.

 

Accesul si utilizarea site-ului www.sutea.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

 1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii din editia on-line a platformei media. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

 

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

 

Platforma media nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

 

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

 

 1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

 

Platforma media ofera acces liber la site-ul www.sutea.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

 

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Www.sutea.ro sau de alte entitati sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Www.sutea.ro sau cu entitatile care detin drepturile de copyright.

 

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Www.sutea.ro, a clientilor sai sau a altor entitati.

 

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Www.sutea.ro, Www.sutea.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Www.sutea.ro si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

 

Www.sutea.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Www.sutea.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Www.sutea.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

 

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Www.sutea.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.

 

Www.sutea.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Www.sutea.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

 

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

 1. REGULI DE UTILIZARE:

 

Nu sunt permise:

 

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

 

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

 

– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Www.sutea.ro sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Www.sutea.ro care nu sunt publice, fara autorizatie;

 

– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Www.sutea.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”.

 

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

 

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Www.sutea.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 

 1. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

 

Www.sutea.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

 

Www.sutea.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

 

Www.sutea.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 

 1. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

 

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Www.sutea.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

 

Www.sutea.ro nu ofera nici o garantie ca:

 

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra

 

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori

 

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere

 

– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele

 

– orice eroare de program va fi corectata.

 

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

 

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Www.sutea.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

 

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

 

Www.sutea.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Www.sutea.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

 

– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul Www.sutea.ro;

 

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

 

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

 

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de sutea.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa alin (at) sutea (punct) ro.

 

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Www.sutea.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

 

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Www.sutea.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

 1. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

 

SCOPUL FOLOSIRII DATELOR PERSONALE DE CĂTRE SC COMPANIA DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI

 

Compania deţinătoare a site-ului colectează, înregistrează, organizează, stochează, adaptează, modifică, extrage, consultă, utilizează şi, în unele cazuri, transmite datele dumneavoastră personale pentru a administra, menţine, imbunătăţi şi obţine feedback cu privire la serviciile pe care le oferă, precum şi pentru a preveni erori şi scurgeri de informaţii prin reţeaua IT proprie, încălcări ale legii sau termenilor contractuali.

Datele dumneavoastră personale pot fi folosite şi pentru a personaliza într-un grad cât mai mare serviciile companiei deţinătoare a site-ului precum şi în scopuri de marketing.

Datele cu caracter personal colectate de către compania deţinătoare a site-ului se referă la: numele şi prenumele utilizatorului, sexul, data şi locul naşterii acestuia, cetăţenia, date din actele de stare civilă, telefon/fax, adresa, e-mail, profesie, loc de muncă, formare profesională, situaţie familială, situaţie economică şi financiară, date privind bunurile deţinute, obişnuinţe/preferinţe/comportament. În unele cazuri, cum sunt concursurile, compania deţinătoare a site-ului poate solicita participanţilor codul numeric personal, precum şi seria şi numărul actului de identitate.

 

 1. Marketing

În cazul în care aveţi un contract cu firma deţinătoare a site-ului este posibil să vă contactăm pentru a obţine feedback cu privire la serviciul contractat, astfel încât să îmbunătăţim calitatea acestuia. De asemenea, dacă v-aţi exprimat acordul, firma deţinătoare a site-ului vă poate contacta pentru a vă informa despre alte servicii la care nu sunteţi abonat, dar care v-ar putea interesa,  putand fi invitat să luaţi parte la o campanie promoţională sau free trial. În plus, aţi putea fi invitat la evenimentele organizate de către firma deţinătoare a site-ului. Agenţia vă poate contacta prin curier, telefon, e-mail sau fax. Aveţi oricând dreptul de a ne comunica faptul că nu mai doriţi să fiţi contactaţi de către firma deţinătoare a site-ului prin mijloace caracteristice marketingului direct. Firma deţinătoare a site-ului colectează şi actualizează informaţii despre clienţii servicilor şi utilizatorii site-urilor sale, precum şi despre furnizorii cu care interacţionează în mod regulat si poate obţine aceste informaţii fie direct de la dumneavoastră sau de la terţe persoane, fie automat, odată cu folosirea serviciilor firmei deţinătoare a site-ului prin intermediul cookie-urilor şi prin rapoartele de trafic generate de către serverele care găzduiesc site-urile companiei.

 

 1. Informaţia furnizată direct de către utilizator

Se referă la datele dumneavoastră de contact furnizate pentru înregistrare, autentificare şi detalii de plată, customer support, participare la evenimente, concursuri, chestionare de cercetare a pieţei, dar si la detalii referitoare la interesele şi obiceiurile dumneavoastră de consum. De asemenea, pentru a spori gradul de securitate a datelor pe care le accesaţi, COMPANIA DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI vă poate solicita şi adresa de IP de la care efectuaţi vizitele pe site-urile sale.

 

 1. Informaţia colectată de către COMPANIA DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI

Dacă sunteţi client al COMPANIEI DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI, prin datele de trafic, agenţia colectează informaţii şi despre modul în care folosiţi serviciile la care sunteţi abonat, precum tipul de date accesate, dar şi despre momentul când accesaţi aceste informaţii. Prin sistemul său informatic, COMPANIA DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI poate obţine date referitoare la numărul de înregistrări pe site-urile companiei, reţelele din care se fac aceste înregistrări, sistemele şi informaţiile accesate, detalii despre utilizator şi despre adresantul mesajelor electronice ale agenţiei, locul din care se face accesul pe site-urile COMPANIA DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI durata şederii pe site-urile respective, precum şi ora şi data la care s-au efectuat accesările. Dacă utilizatorul nu se înregistrează pe site, el îl poate accesa anonim.

 

 1. Arhivarea datelor cu caracter personal

COMPANIA DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI poate arhiva informaţiile în bazele sale de date, cum sunt zonele de administrare ale site-urilor. Aceste informaţii sunt păstrate şi folosite de către COMPANIA DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI pentru a-şi putea respecta termenii contractuali şi pentru a putea furniza servicii noi şi din ce în ce mai bune clienţilor săi. De asemenea, agenţia poate păstra datele utilizatorilor săi înregistraţi, în conformitate cu legislaţia românească în vigoare, şi după ce a încetat relaţia contractuală dintre cele două părţi.

 

 1. Accesul la date cu caracter personal

Dacă angajatorul s-a abonat la un serviciu în numele dumneavoastră, este posibil să îi furnizăm informaţii despre folosirea serviciului respectiv. De asemenea, dacă dumneavoastră sunteţi persoana de contact dintr-o organizaţie pentru furnizarea unui serviciu, este posibil să trimitem datele mai multor angajaţi pentru accesarea serviciului respectiv.

 

 1. Accesul la datele cu caracter personal de către terţe persoane

COMPANIA DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI nu vinde şi nu închiriază baze de date către terţi, nu face publice şi nu transmite către terţi aceste informaţii decât dacă v-aţi dat expres acordul în acest sens.

 

 1. Cookies/Software

Site-urile aflate in portofoliul COMPANIEI DEŢINĂTOARE A SITE-ULUI folosesc cookie-uri care reprezintă date stocate pe hardul utilizatorului, conţinând informaţii despre utilizator, iar utilizarea mecanismului de tip cookie constituie un avantaj în folosul vizitatorilor. De exemplu, prin introducerea unui cookie pe site-ul www.sutea.ro, va fi suficient ca un utilizator să se log-eze pe site o singură dată cu parola, câştigând astfel timp pe parcursul navigării pe pagina noastră. Dacă utilizatorul respinge un cookie, poate să utilizeze în continuare site-ul. Cookie-urile ne ajută la urmărirea şi segmentarea intereselor utilizatorilor noştri, pentru a intensifica experienţa vizitării site-ului nostru. Unii dintre partenerii noştri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care îşi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces şi nici nu putem controla aceste cookie-uri.