Se pun în vânzare primele bilete pentru Electric Castle 2018

Pe măsură ce frigul îngheaţă „toamna nebun de frumoasă” de la Cluj, sezonul festivalurilor pare din ce în ce mai departe, aşa că anunţul celor de la Electric Castle a picat numai bine pentru a încălzi atmosfera. Pe 11 şi 12 octombrie, adică mâine şi poimâine, se vând primele bilete pentru EC 2018 la un preţ numai bun de scos banii din buzunar: 299 de lei! Bonus, primii 1000 de cumpărători au şi camping gratis, ca să nu mai piardă vremea pe autobuze şi maşini, când pot bea o bere cinstită în acel timp. EC6 va avea loc în perioada 18-22 iulie 2018, adică peste o veşnicie.

Abonamentele “Early Bird” pot fi cumpărate începând de mâine, 11 octombrie. Pentru primele 48 de ore, acestea vor fi disponibile la un preț special: 299 de lei pentru biletul ce asigură acces general în cele 5 zile ale evenimentului și 399 de lei pentru cei care optează pentru varianta acces general, plus cazare în camping. Cu sprijinul Lidl România, primele 1.000 de bilete cu opțiune de cazare în camping achiziționate vor avea prețul de doar 299 de lei, au anunţat organizatorii. După data de 12 octombrie, abonamentele vor putea fi în continuare achiziționate, iar prețul acestora se va modifica la 549 de lei. Noi promoții speciale vor mai avea loc în lunile decembrie și martie. Pentru moment, abonamentele pot fi cumpărate doar online, pe www.electriccastle.ro și www.emag.ro

Încurajăm cât mai multă lume să trăiască experiența festivalului la maxim, iar campingul este cea mai bună opțiune în acest sens. Mulțumită partenerului nostru, o mie de oameni vor avea acces gratuit în zona declarată de Festileaks.com drept cel mai bun camping de festival din întreaga Europă în 2017, o zonă complet urbanizată dar păstrând complet farmecul amenajărilor unice care caracterizează festivalul”, spune Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

O altă noutate pregătită pentru ediţia de anul viitor e că biletele vor fi nominale, astfel că persoana al cărui nume este inscripţionat pe bilet trebuie să fie şi cea care se prezintă la intrare pentru a-şi primi brăţara. Modificări de ultim moment se pot face, însă „for a small fee”.

Acum că ne-am lămurit cu biletele, aşteptăm şi primele nume confirmate. Păreri, pariuri?

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*