VIDEO Mirabela Dauer, Electric Castle şi elixirul tinereţii: „Datorită vouă, n-am să mor niciodată!”

Ziua 0 de la Electric Castle e ocazia perfectă să descoperi locul înainte să fie populat de câteva zeci de mii de oameni. Aseară, însă, miile de electrici care au dat o fugă până la Bonţida au primit şi o porţie de nostalgie, combinată cu emoţii şi cântări de pe vremuri.

Mirabela Dauer a deschis show-ul „Discoteca” în uralele fanilor, majoritatea tineri, trecuţi puţin de 20 de ani, însă bine puşi la punct cu discografia cântăreţei pe care o cunoşteau, probabil, din poveştile părinţilor şi legendele cu pick-up sau casetofoane cumpărate din Oser. În aproape o oră, Mirabela i-a purtat pe toţi pe un carusel nostalgic, cu opriri la „Ioane, Ioane” sau „Melancolie” şi a încheiat cu mega-hitul „Te-aştept să vii!”. Poate, dacă show-ul avea loc acum 20 de ani în acelaşi loc, cu acelaşi public, Mirabela facea şi un crowd-surfing. Aşa s-a „mulţumit” să le mulţumească fanilor, cu lacrimi în ochi: „Datorită vouă, n-am să mor niciodată. Vin şi peste 20 de ani!”. Să fie, oare, reţeta elixirului tinereţii ascunsă prin castelul Banffy, de la Bonţida?

Mirabela Dauer is (a)Live!

Posted by sutea.ro on 12 Iulie 2017

 

Azi, EC 2017 se deschide oficial, iar, pe Main Stage, îi puteţi vedea pe ZEDD, Moderat sau Beardyman, în timp ce în „Hangar”, de la 23:30, intră în forţă trupa britanică de punk, Slaves.

Mai multe poze de ieri, puteţi vedea aici.

foto principal: Electric Castle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*