Se încinge Polivalenta! Emma Răducanu, Simona Halep și Elise Martens vin la Transylvania Open

Cel mai important eveniment sportiv al toamnei în România, Transylvania Open, și-a anunțat tabloul principal, de pe care nu lipsește dubla-câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, numărul 18 mondial, Elise Martens și, noua senzație a tenisului mondial, proaspăta câștigătoare de la US Open, Emma Răducanu. Competiția se va desfășura în BT Arena, pe hard, între 23 și 31 octombrie.

Favorita numărul 1 a turneului este dubla campioană de Grand Slam Simona Halep, una dintre jucătoarele despre care Emma a spus că a fost o inspirație pentru ea. La Transylvania Open s-ar putea să asistăm la prima întâlnire a celor două, în teren! După ce a fost mult timp cea mai bună jucătoare din lume, Simona se află acum pe locul 15 WTA și revine în forță în circuit, după o perioadă de recuperare.

Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!„, a spus Emma Răducanu, conform unui comunicat trimis de către organizatori.

Avem un tablou foarte puternic, iar competiția se anunță a fi una strânsă! Vom vedea cu siguranță niște meciuri memorabile. Sincer, la câte nume importante vor veni la Cluj, turneul din octombrie este unul de calibrul turneelor WTA500. Orice organizator de turneu și-ar dori să le aibă pe tablou pe Simona Halep și Emma Răducanu, iar publicul din România va avea o șansă unică de a le vedea pe teren. Le așteptăm cu mare drag pe toate jucătoarele înscrise la Transylvania Open, unde le pregătim multe surprize. Tenis, condimentat cu un strop de magie„, a spus și Patrick Ciorcilă, directorul turneului. Iată și tabloul principal:

  1. SIMONA HALEP (ROU) – 15 WTA
  2. ELISE MERTENS (BEL) – 18 WTA
  3. EMMA RADUCANU (GBR) – 22 WTA
  4. ANETT KONTAVEIT (EST) – 23 WTA
  5. PAULA BADOSA (ESP) – 27 WTA
  6. VERONIKA KUDERMETOVA (RUS) – 31 WTA
  7. EKATERINA ALEXANDROVA (RUS) – 32 WTA
  8. JIL TEICHMANN (SUI) – 38 WTA
  9. AJLA TOMLJANOVIC (AUS) – 44 WTA
  10. VIKTORIJA GOLUBIC (SUI) – 46 WTA
  11. MARTA KOSTYUK (UKR) – 57 WTA
  12. IRINA-CAMELIA BEGU (ROU) – 58 WTA
  13. ANHELINA KALININA (UKR) – 60 WTA
  14. ANDREA PETKOVIC (GER) – 64 WTA
  15. KAIA KANEPI (EST) – 66 WTA
  16. MARIA CAMILA OSORIO SERRANO (COL) – 70 WTA
  17. MAYAR SHERIF (EGY) – 74 WTA
  18. ANASTASIA POTAPOVA (RUS) – 80 WTA
  19. DANKA KOVINIC (MNE) – 85 WTA
  20. REBECCA PETERSON (SWE) – 86 WTA
  21. VARVARA GRACHEVA (RUS) – 88 WTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*