Promisiunea Simonei Halep: “Cât mai joc tenis, voi reveni la Transylvania Open”

Simona Halep, favorita numărul 1 la Transylvania Open, a făcut, luni, primele antrenamente în BT Arena și va debuta în turneu, contra Gabrielei Ruse, în aceeași atmosferă, cu scaune goale și cu spectatorii conectați doar la televizor. Interziși în sală la cel mai important turneu de tenis organizat vreodată de România, fanii clujeni au fost liniștiți de fostul număr 1 mondial cu o promisiune fermă: va reveni la Transylvania Open atâta vreme cât va fi aptă și va juca tenis. Cât se va mai întâmpla asta? O spune chiar ea:

“Clar voi reveni la acest turneu, atâta vreme cât voi mai juca tenis, doi-trei ani, și voi fi aptă medical. Oricum, am înțeles că organizatorii au luat licența pentru mulți ani de acum încolo, așa că turneul va se va dezvoluta în permanență”, a spus Halep, dezamăgită și ea, la rândul ei, de absența fanilor din tribune ca urmare a restricțiilor anunțate vineri, cu o zi înaintea debutului Transylvania Open, de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

“E foarte trist că s-a luat decizia de a închide accesul spectatorilor, nu aș fi văzut nici o problemă să intre fanii în tribune, însă cei care sunt în măsură să ia deciziile știu ce e de făcut. Eu încă mai sper că vom avea fani în tribune până la final. Oricum, mă bucur să mă întorc și să joc în România, condițiile sunt foarte bune aici, la Cluj, chiar dacă nu avem fanii alături, m-am antrenat deja, voi mai avea un antrenament, sala e superbă. Ar fi senzațional să iau titlul, dar încă e departe acest gând”, a spus Halep.

Fosta lideră din clasamentul WTA va debuta în turneu miercuri, atunci când o va întâlni pe Gabriela Ruse. Tot atunci ar trebui să intre pe teren și Emma Răducanu, câștigătoarea din acest an de la US Open și, evident, sportiva în jurul căreia au gravitat toate întrebările jurnaliștilor britanici de la conferința de presă a Simonei Halep.

“Cred că e capabilă să obțină tot, să câștige cele mai mari turnee, va ajunge în top 10 mai repede decât crede toată lumea. Cred că va fi una dintre cele mai bune din lume”, a spus Halep despre Răducanu.

Transylvania Open a început luni, cu primele meciuri de pe tablourile de simplu și dublu și se va încheia duminică, atunci când sunt programate finalele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*